Machinaal hagen knippen

Hoe werk het?

Machinaal hagen knippen wordt uitgevoerd een zelfrijdende machine waaraan een flexibele maaiarm met een haagknipper is bevestigd. Wij gebruiken een mulch-heggensnoeier, waarmee het snoeisel direct word fijngemalen. Het versnipperde materiaal blijft achter bij de haag.

GriftKnipt beschikt over een snoeidek tot 150cm waardoor wij ook hagen kunnen knippen die normaal handmatig worden geknipt. Moeilijk toegankelijke plaatsen werken wij bij met een gemotoriseerde heggenschaar. Hierdoor is de haag altijd strak en netjes afgewerkt.

De voordelen
Machinaal haagknippen biedt belangrijke voordelen:
· Machinaal knippen leidt tot een strakker geknipte haag.
· De achtergelaten mulch dient als plantenvoeding en leidt tot een gezonde voedingsbodem. De haag ontwikkelt zich daardoor beter, wordt voller en mooier.
· Door de hogere capaciteit worden de kosten van het knipwerk lager. Omdat het snoeisel achterblijft, leidt dit tot verdere verlaging van de arbeidskosten en worden stortkosten voorkomen.
· De hoge capaciteit garandeert dat wij grote opdrachten snel kunnen uitvoeren. Wij kunnen strakker plannen omdat de afhankelijkheid van weersomstandigheden is verminderd.
· De haagknipper is ook zeer geschikt voor het terugsnoeien van uitgegroeide bodembedekkende heesters.
· De veiligheid langs wegen kan goed worden geborgd.

Weet u er niet zeker of uw haag geschikt is voor het machinaal knippen, neem contact met ons op. Wij komen vrijblijvend kijken wat de mogelijkheden zijn!

 

Contact

Heemsteedseweg 12
3992 LS Houten

  info@griftgroen.nl

  030-6341175

Bezoek onze andere site GRIFTGROEN.NL

JoomShaper